За нас

Кои сме ние

Как започнахме

Основната дейност на Фирма Никол ЕООД е търговия и производство на светодиодни осветителни тела.
Нашата цел е да предложим на клиенти ни качествени продукти на достъпни цени. от момента на своето създаване компанията се наложи като коректен, ангажиран и отговорен към клиентите си партньор, с подготвени и висококвалифицирани кадри, който осигурява цялостни решения и доставки на електротехнически продукти и компетентна консултация.
„Никол” ЕООД отдава първостепенно значение на качеството в цялостната дейност на предприятието. Дружеството работи за удовлетворяване на високите изисквания и очаквания на клиентите и пазара.В резултат на това в „Никол” ЕООД бе въведена система за управление на качеството ISO 9001:2015,потвърдена със сертификат от авторитетната международна организация NQA.

🔹 Основна дейност

Търговия и производство на светодиодни осветителни тела

🔹 Цел

Предлагане на качествени продукти на достъпни цени

🔹 Репутация

Коректни, ангажирани и отговорни партньори с висококвалифицирани кадри

Разгледайте нашите продукти

200+

Доволни клиенти

100+

Дългосрочни Партньорства

150+

Позитивни Ревюта

Какво казват нашите клиенти

Изключителни продукти!

“Поръчах осветление от Фирма Никол и съм впечатлен от качеството на продуктите. Изключително доволен съм от обслужването – бърза доставка и професионално отношение.”

Иван

Отлично обслужване.

“Никол ЕООД ни предостави иновативни светодиодни продукти, които напълно отговарят на нашите изисквания. Екипът им беше изключително отзивчив и подготвен да предложи персонализирани решения.”

Кристина